Pui cacciatore

de madi_marin in Pui, 8 Noi 2012 | 4805 vizualizari

 

Văzusem de ceva timp reţeta asta pe net şi ….fiind în pană de idei şi de pofte…m-am gândit că aş putea să o pregătesc. A ieşit o mâncărică delicioasă, mai ales ca am gatit-o la cuptor!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 conservă mare de roşii cubuleţe în bulion
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 ceaşcă de vin alb
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cacciatore:

Se taie cărniţa în cubuleţe. Se pune la prăjit în ulei încins. Ceapa, morcovii, ardeii şi usturoiul se toacă cubuleţe, apoi se pun peste carniţă. Se adaugă vinul şi puţină apă şi se lasă să fiarbă bine totul. Se adaugă apoi cubuleţele de roşii în bulion, sare, piper şi oregano, apoi se dă vasul la cuptor şi se lasă să scadă. La sfârşit se adaugă pătrunjel proaspăt tocat.

Mâncărica e bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu urechi de lemn